top of page
altan  olandsbyggarna

Bygga uterum & altan i Alunda

Drömmer du om att skaffa en egen altan eller ett mysigt uterum? Att ha en egen altan eller ett uterum ökar mysfaktorn på fastigheten. Oavsett om man vill ha en plats för avkoppling eller kanske en yta för grillning där man kan umgås med familj och vänner på varma sommarkvällar. Vi på Olandsbyggarna hjälper dig att bygga en ny altan i Alunda utifrån dina önskemål.

Oavsett vad du planerar att använda ditt nya uterum eller altan till så är det en plats där du kommer att skapa många fina minnen genom åren. Men det första steget innan man kan börja bygga är att fundera på hur altanen eller uteplatsen ska utformas. Vill du ha insynsskydd? Ska den vara säsongsberoende? När det gäller altan- eller uterumsbygge så finns det inget rätt och fel utan här är det helt upp till din personliga smak och vad du är ute efter. Oavsett vad du har för tankar och visioner så ser vi till att förverkliga dessa så att det blir precis så som du vill ha det!

En uteplats som passar dina behov och livsstil

Vi är alla olika och inget bygge är sig likt. Du har säkert en egen vision av hur du vill använda din nya altan eller uterum och det är vårt mål att se till att du får din alldeles egna utomhusoas som passar just din livsstil. Du kanske längtar efter att kunna bjuda hem nära och kära på en underbar grillkväll. Eller så kanske du bara vill ha en plats för dig själv där du kan koppla av och ladda batterierna. När du anlitar oss för att bygga ditt nya uterum eller altan i Alunda så utgår vi alltid ifrån dina tankar och idéer för att på bästa sätt förverkliga din vision.

Hur stor yta vill du ha på altanen?

Det finns många anledningar till varför man skulle vilja ha en stor eller liten altan. För det första så blir det en större kostnad om man planerar att bygga en större altan. Men du kanske har en familj med barn som älskar att vara ute och leka, då passar det utmärkt med en stor altan. Om du planerar att använda altanen som en social yta för grillning och kanske sätta upp ett matbord så är det också väldigt smidigt med en stor yta. Om du vill ha en mysig hörna som du kan sitta för dig själv och koppla av i så kanske det är bättre att sikta på en mindre altan. Vi ser fram emot att få höra vad du har för tankar och idéer så kan vi tillsammans skapa den perfekta utomhusmiljön för dig!

Hur vill du att din nya altan ska se ut?

När vi på Olandsbyggarna får uppdraget att bygga en ny altan i Alunda eller kringliggande orter så har vi alltid dig som kund i fokus. Vi vill att du ska kunna sätta din personliga prägel på altanen. Det finns inga rätt och fel utan så länge du känner dig nöjd med resultatet så är det allt som räknas. Du får välja allt från vilket material altanen ska byggas i och se över mindre detaljer som räcken och belysning som kan göra att din altan sticker ut och känna unik.

Vi utgår helt och hållet från dina tankar och ekonomiska förutsättningar för att skapa din nya drömaltan. Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill komma igång att bygga ett nytt uterum eller altan i Alunda.

Kontakta oss för att boka in ett gratis hembesök

Vi använder alltid godkända byggnadsställningar!

bottom of page