top of page
altan  olandsbyggarna

Bygga altan & uterum

Går du i tankarna att bygga altan eller ett trivsamt uterum för att ge ditt hem det där lilla extra? Vi hjälper dig med skräddarsydda lösningar för att förvandla din utomhusmiljö till en vacker och funktionell plats att njuta av.

En altan eller uteplats är inte bara en yta att vistas på; det är en förlängning av ditt hem och en plats där minnen skapas. Säsongsberoende eller året runt? Ljus eller insynsskyddad? Vi förstår vi vikten av att bygga en altan eller uteplats som inte bara är funktionell utan också anpassad efter dina unika behov och önskemål.

Altan och uterum designat efter dina behov

Oavsett om du drömmer om en avkopplande reträtt, en plats för socialt umgänge eller en scen för dina matupplevelser, är din altan en plats där din vision kan bli verklighet. När vi bygger altan eller uterum så utgår vi alltid efter en design som matchar dina behov och livsstil. Vi träffas gärna innan projektet kommer igång för att bolla idéer så att vi får höra hur din drömaltan eller uterum ser ut.

Vi bygger altan med en storlek som passar dig

En altan kan variera från en intim oas till en stor social yta. Du kanske är ute efter en mindre altan där du kan sitta och koppla av på varma sommardagar, eller så kanske du vill använda altanen för lite större träffar med vänner och familj och kanske ha utrymme för en grill. Vi anpassar storleken efter dina önskemål och den tillgängliga platsen. Oavsett om du föredrar en minimalistisk design eller en rymlig altan för större sammankomster, strävar vi efter att skapa den perfekta utomhusmiljön för dig.

Material och detaljer efter din stil

När man bygger altan så är materialet och detaljerna avgörande när det gäller utformningen. Varje detalj anpassas efter din unika stil och preferens. Från materialval till räcken och belysning - varje element bidrar till att skapa en enhetlig och estetiskt tilltalande atmosfär.

Genom planering och transparent kommunikation arbetar vi tillsammans med dig för att skapa din drömaltan inom de ekonomiska ramar du vill förhålla dig till.

Kontakta oss idag för att påbörja resan mot att skapa din personliga utomhusoas. Vi är redo att omvandla dina idéer till en praktisk och vacker verklighet. låt oss bygga en altan eller uteplats som du kommer att älska att spendera tid på!

Vi hjälper dig gärna att bygga altan och uterum i bland annat Uppsala, Knivsta, Sigtuna, Östhammar, Alunda, Öregrund, Gimo samt kringliggande orter.

Kontakta oss för att boka in ett gratis hembesök

Vi använder alltid godkända byggnadsställningar!

bottom of page