top of page
altan  olandsbyggarna

Bygga uterum & altan i Öregrund

Vi på Olandsbyggarna har hjälpt många bostadsägare att bygga uterum eller altan i Öregrund. Att kunna ha en egen uteplats för avkoppling eller att umgås med nära och kära är en härlig känsla. Om du väljer oss för att bygga din nya altan eller uterum så ser vi alltid till att utgå från dina önskemål så att du får en uteplats som du kan trivas i.

Det finns många anledningar till att skaffa en uteplats eller altan. Du kanske längtar efter att få bjuda hem dina vänner eller familj och ha en riktigt mysig grillkväll. Eller så kanske du ser fram emot att få luta dig tillbaka en varm sommardag och läsa en bok och bara koppla av. Oavsett vad du planerar att göra med din nya altan så kommer det att vara en plats där nya härliga minnen skapas och vi hjälper dig gärna att förverkliga din vision!

Vi bygger din alldeles egna utomhusoas

Du har säkert en vision av hur du kommer att använda din nya uteplats och vi förstår att du längtar efter att förverkliga den. Men innan man kan komma igång med bygget på riktigt så är det några saker man behöver fundera över. Det är viktigt att planera bygget i god tid så att det blir rätt gjort från början. Du behöver t.ex överväga om du vill att altanen eller uteplatsen ska ha insynsskydd. Man behöver också fundera på om man vill att den ska vara säsongsberoende eller inte. Vi hjälper dig gärna att planera inför bygget av din nya altan i Öregrund. Vi kanske kan träffas på en kopp kaffe så får vi höra vad du har för tankar och idéer så vi vet hur vi på bästa sätt ska kunna förverkliga din vision.

Hur stor ska din nya altan vara?

Stor eller liten altan? Beroende på vad du planerar att använda din nya altan till så är det viktigt att ha rätt storlek på ytan. Om du planerar att använda den som en social yta för grillkvällar eller att umgås med vänner och familj så är det en bra idé att ha en lite större yta så man får plats med grill, matbord eller kanske en soffgrupp. Om du planerar att ha altanen lite för dig själv som ett ställe att bara koppla av på så kan det vara passande med en mindre och mer personlig yta. Storleken på altanen kommer också att påverka den slutliga kostnaden så det är viktigt att se över sina ekonomiska förutsättningar. Vi på Olandsbyggarna utgår alltid från dina önskemål och ekonomiska förutsättningar för att bygga en altan i Öregrund som passar för just dina behov och din livsstil.

Material och detaljer

Innan man påbörjar bygget så är det också viktigt att fundera på vad altanen eller uteplatsen ska byggas i för material. Vi vill att du ska bli så nöjd som möjligt med din nya altan i Öregrund och vill därför ge till friheten att designa precis så som du vill ha det. Allt från val av material till mindre detaljer som belysning och räcken kan göra så att din nya altan blir unik.

Vi utgår från dina önskemål och ekonomiska förutsättning för att bygga en uteplats som du kommer att skapa många fina minnen i.

Kontakta oss idag om det är något du undrar över eller om du vill påbörja bygget av ditt nya uterum eller altan i Öregrund.

Kontakta oss för att boka in ett gratis hembesök

Vi använder alltid godkända byggnadsställningar!

bottom of page