top of page
altan  olandsbyggarna

Bygga uterum & altan i Uppsala

Vill du ge ditt hem det där lilla extra? Kanske funderar du på att bygga en mysig altan för de varma sommardagarna eller ett uterum? Vi på Olandsbyggarna hjälper dig att bygga uterum eller altan i Uppsala och utgår helt utifrån dina önskemål.

Att ha en altan eller en trevlig uteplats på sommaren är underbart. Oavsett om man står och grillar eller umgås med nära och kära så är uteplatsen en plats där minnen skapas. Men om du går i tankarna att bygga en ny altan i Uppsala så finns det några saker du bör tänka på. Ska den vara säsongsberoende eller året runt? Ljus eller insynsskyddad? Det finns många olika sätt att bygga en altan eller ett uterum på och vi utgår alltid efter dina tankar och önskemål.

Vi designar altan och uterum efter dina behov

Det finns många användningsområden för ett uterum eller en altan. Du kanske planerar att ha en plats att koppla av på under varma sommardagar eller göra en mysig hörna att umgås på eller kanske en bra plats för grillen. Vi hjälper dig att göra din vision till en verklighet. När vi bygger uterum eller altan i Uppsala så ser vi alltid till att utgå efter en design som matchar dina behov och livsstil. Innan vi kommer igång med projektet så träffas vi gärna på en fika där vi kan bolla idéer och får höra hur din vision ser ut.

Altan i rätt storlek

Beroende på vad du planerar att använda din nya altan till så kan man bygga den i olika storlekar. Om man planerar att ha den främst till avkoppling så kanske en mindre yta passar bättre men om det istället ska vara ett ställe att umgås på så vill man oftast ha det lite rymligare för att få plats med sittplatser och grill. Vi utgår alltid efter dina önskemål och anpassar storleken på din nya altan så att det blir precis så som du föreställt dig. Tillsammans så ser vi till att skapa den perfekta utomhusmiljön för dig.

Material och detaljer som passar dig

Innan vi kommer igång att bygga din nya altan i Uppsala så är det viktigt att överväga vad man vill ha för material och om det är några specifika detaljer man vill ha med. Vi anpassar varje detalj efter din unika stil och preferens för att förverkliga din vision. Allt från belysning till material till räcken går att anpassa för att ge din altan en unik stil och atmosfär.

Med god kommunikation och noggrann planering så ser vi tillsammans till att skapa din nya drömaltan och utgår helt och hållet från dina önskemål och plånbok.

Om du har några frågor eller vill påbörja resan mot att skapa din nya utomhusoas så tveka inte att kontakta oss. Anlita oss för att bygga din nya uteplats eller altan i Uppsala som du kommer att älska att spendera tid på!

Kontakta oss för att boka in ett gratis hembesök

Vi använder alltid godkända byggnadsställningar!

bottom of page