top of page
altan  olandsbyggarna

Bygga uterum & altan i Knivsta

Vill du ha en egen utomhusoas där du kan koppla av på varma sommarkvällar eller kanske en mysig plats att umgås med nära och kära och kanske grilla? Vi hjälper dig att bygga ett nytt uterum eller en altan i Knivsta helt utifrån dina önskemål.

Det är verkligen något speciellt med att ha en egen uteplats där man kan koppla av. Oavsett om man främst använder den för att koppla av eller en plats att umgås med vänner på så kan man skapa många fina minnen. Men innan man kommer igång att bygga ett uterum eller altan i Knivsta så finns det ett par saker man behöver tänka på. Ska uteplatsen vara ljus eller insynsskyddad? Säsongsberoende eller året runt? Det finns många olika sätt man kan bygga en altan på och det finns inga rätt och fel här utan det viktiga är att det blir precis så som du föreställt dig.

Hur planerar du att använda din nya uteplats?

Drömmer du kanske om att ha en alldeles egen uteplats där du kan koppla av? Eller längtar du efter att bjuda hem familj eller vänner på en härlig grillfest? Oavsett vad du planerar att använda din nya uteplats till så ser vi till att göra din vision till en verklighet så att du får din alldeles egna utomhusoas. När vi på Olandsbyggarna bygger uterum eller altan i Knivsta så tar vi alltid fram en design som passar dina behov och livsstil. Vi träffas gärna innan vi kommer igång med projektet för att få höra dina tankar och idéer för att på bästa sätt förverkliga din drömaltan.

Rätt storlek på altanen

Att bestämma storlek på altanen är väldigt viktigt. Planerar man att använda altanen som en yta för avkoppling så vill man oftast ha en mindre yta som kan göra det lite mysigare samtidigt som det drar ner på priset. Om man istället planerar att ha det som en social yta där man kan grilla och umgås med större sällskap så vill man ha mer yta för att det inte ska bli allt för trångt. Vi utgår helt och hållet från dina önskemål och anpassar storleken så att det blir den perfekta utomhusmiljön för dig.

Sätt din personliga prägel på altanen

Innan vi börjar bygga din nya altan i Knivsta så måste man fastställa designen. Det finns många olika sätt att bygga en altan på och här finns det inga rätt eller fel utan det viktiga är att det känns rätt för dig. Olika material kan ge altanen en annan känsla och mindre detaljer som belysning och räcken kan göra altanen mer personlig.

Tillsammans så ser vi till att designa altanen du alltid har drömt om och utgår helt och hållet från dina tankar och ekonomiska förutsättningar.

Kontakta oss idag så påbörjar vi resan mot att skapa ditt nya uterum eller altan i Knivsta. Vi ser till att du får din alldeles egna utomhusoas som du kommer att älska att spendera tid på!

Kontakta oss för att boka in ett gratis hembesök

Vi använder alltid godkända byggnadsställningar!

bottom of page