top of page
altan  olandsbyggarna

Bygga uterum & altan i Östhammar

På en riktigt vart och härlig sommardag så är det få saker som är så underbart som att kunna gå ut på sin egna altan och sola eller kanske grilla på kvällen. Vi på Olandsbyggarna ser till att du kan njuta ordentligt på din alldeles egna altan eller uterum.

Vi har jobbat i många år med att bygga både uterum och altan i Östhammar och hjälper dig genom hela processen. Oavsett om du kanske planerar att använda din nya altan för att umgås med nära och kära och ha härliga grillkvällar eller kanske bara ha en lugn oas där du kan koppla av för dig själv så är altanen en plats där minnen skapas. Men innan vi kan komma igång med bygget så är det några saker du bör fundera på. Vill du att altanen eller uterummet ska ha insynsskydd? Ska den vara säsongsberoende eller vill du kunna använda den året runt? Varje altan är unik och vi utgår alltid från din vision och önskemål.

Vad vill du använda din nya altan eller uterum till?

Du har säkert en vision i huvudet där du ser exakt hur du kommer att använda din nya altan. Kanske sitter du i en solstol på en riktigt varm sommardag och läser en bok? Eller så kanske du står vid grillen och gör iordning en riktigt god måltid till vänner eller familj. Vi på Olandsbyggarna hjälper dig att göra den här visionen till en verklighet. När vi bygger uterum eller altan i Östhammar så vill vi att det ska bli exakt så som du har föreställt dig och utgår därför alltid ifrån dina tankar och önskemål. Vi träffas gärna innan projektet så att vi får höra vad du har för tankar kring altanbygget så tar vi tillsammans fram en plan som matchar dina behov och livsstil.

Stor eller liten altan?

Det finns många anledningar till att bygga altanen i olika storlekar. Beroende på vad du vill använda altanen till så kanske en stor eller liten altan passar bättre. Om du planerar att ha altanen som ett ställe att umgås på med nära och kära och kanske till och med ha plats för en grill och matplats så är en större altan bättre. Om du enbart planerar att använda altanen för personligt bruk att koppla av i och kanske läsa en bok så funkar det alldeles utmärkt med en mindre yta. Vi vill gärna höra vad du har för planer med din nya altan så ser vi till att skapa den perfekta utomhusmiljön för dig.

Hur ska altanen se ut?

Förutom att fundera på hur stor yta man vill ha så är det också viktigt att fundera på själva designen på din nya altan i Östhammar. Är det några specifika detaljer du vill ha med? Vad vill du använda för material? Vi anpassar hela altanbygget efter dina önskemål ner till minsta detalj för att det ska bli exakt så som du föreställt dig. Belysning, räcken, material: allt detta går att anpassa för att göra din altan till en unik plats som passar just din smak.
 

Tillsammans så slår vi våra kloka huvuden ihop och skapar din nya drömaltan där du har full kontroll över designen.

Om det är något du undrar över eller om du vill komma igång med att skapa din nya utomhusoas så kontakta oss idag! Vi på Olandsbyggarna bygger din nya uteplats eller altan i Östhammar där du kommer skapa många fina minnen!

Kontakta oss för att boka in ett gratis hembesök

Vi använder alltid godkända byggnadsställningar!

bottom of page