top of page
bygga hus olandsbyggarna.jpg

Bygga hus i Knivsta

Nyckelfärdigt hus genom totalentreprenad gör bygget bekvämt och tryggt.
Du lämnar över det praktiska och juridiska helhetsansvaret till oss.
Föredrar du att ta ansvar och vara en del av bygget är det delad entreprenad som gäller. 

Ett enkelt första möte

När du tar kontakt med oss så behöver du inte ha något bestämt. Istället bjuder vi in dig till ett inledande samtal där vi kan sitta ned över en avslappnad kopp kaffe och lära känna varandra. Vi vill att du ska känna dig trygg att samarbeta med oss! Under vårt första möte kommer vi att visa dig några viktiga saker man bör tänka på när man planerar ett husbygge. Dessutom hjälper vi dig att få en tydligare uppfattning om vilken typ av hus som bäst passar din personliga stil och behov. Om du tycker att allt känns bra så kan vi ta nästa steg för att påbörja arbetet med att bygga hus i Knivsta.

Från vision till verklighet

Att hitta den perfekta hustypen som uppfyller alla dina krav kan vara en utmaning. Ett hus måste smälta in i sin omgivning, passa med väderstrecken och erbjuda rätt antal och storlek på rum. Tillgängligheten till trädgård och garage måste också ses över noggrant. Vi har jobbat med att bygga hus i Knivsta och andra områden i många år och vet hur viktigt det är att du som kund får ett hus som du verkligen trivs med, därför har du möjligheten att forma varje liten detalj enligt dina egna önskemål!
 

Genom att använda CAD-program så digitaliserar vi våra skisser och idéer för att på bästa sätt visualisera din vision. På så sätt kan du få en känsla av hur ditt färdiga hus kommer att se ut.
 

Vi ser även till att dina visioner fungerar med detaljplaner och områdesbestämmelser. Det ger dig trygghet i vetskapen om att ditt hus är helt färdigprojekterat när vi ansöker om bygglov. Vi säkerställer att funktionskrav och idéer uppfylls för att din vision ska vara genomförbar och möjlig att omvandla till bygghandlingar.

Kostnadsfri offert

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert som passar dina behov och budget. Vi ger dig flexibiliteten att välja hur delaktig du vill vara i hela byggprocessen där du har möjligheten att själv delta i vissa arbetsmoment om du så önskar, eller så kanske du föredrar en totalentreprenad för en smidig och bekväm upplevelse.

Baserat på din budget och dina önskemål skapar vi en kostnadsfri offert för att bygga hus i Knivsta som är skräddarsydd för just ditt projekt.

Vi ansöker om bygglov

Vi skapar ritningar som är helt anpassade efter varje kunds specifika önskemål vilket innebär att varje bygglov är unikt. Du behöver inte oroa dig om allt det administrativa utan vi hjälper dig med bygglovsansökan.

När kommunen har godkänt bygglovet och utfärdat startbesked så kan vi äntligen komma igång att bygga hus i Knivsta. Under hela byggprocessen kommer vi att säkerställa att alla detaljer i ritningarna och anvisningarna som ingick i bygglovsansökan följs strikt och noggrant så att du kan känna dig trygg att bygget blir gjort på rätt sätt.

Under byggprocessen

Att föreställa sig alla rum och deras val är inte alltid enkelt. Därför bokar vi alltid in platsbesök när innerväggarna börjar ta form.

Under dessa platsbesök får du möjlighet till en detaljerad genomgång tillsammans med elektriker och målare. Det ger dig en ytterligare chans att påverka den slutgiltiga utformningen av ditt nya hem. Självklart är du mer än välkommen att boka in fler platsbesök under byggprocessens gång för att säkerställa att allt blir precis som du önskar. När vi jobbar med att bygga hus i Knivsta så vill vi att du ska känna att du har friheten att komma och gå precis som du vill så att du kan ha koll på hur ditt nya hem tar form.

Slutsamråd och slutbesiktning

När byggprojektet är färdigt så krävs ett godkännande från kommunen. Tillsammans med den ansvarige kontrollanten och vårt byggteam går vi igenom samtliga dokument för att säkerställa att alla villkor från startbeskedet har uppfyllts. När kommunen har beviljat ett slutbesked innebär det att huset är redo att tas i bruk.

Innan du flyttar in så genomförs en slutbesiktning av huset av en certifierad besiktningsman där du är välkommen att delta. Besiktningen är avsedd för att garantera att du som kund får precis det som överenskommits i entreprenadkontraktet och att arbetet har utförts på ett professionellt sätt.

Vi hoppas på att du ska känna dig trygg med att anlita oss för att bygga hus i Knivsta. Vårt mål är alltid att se till att du får huset du alltid har drömt om!

IMG_0852.jpg

Går du i tankarna för att bygga hus? Hör av dig till oss så hjälper vi dig komma vidare

bottom of page