top of page
IMG_8058.jpg

Garage Knivsta

Garaget är en otroligt viktig byggnad eller konstruktion där du kan parkera bilen för att skydda den mot väder och vind. Det är också väldigt bra för säkerheten att inte låta bilen stå utomhus. Att ha bilen stå ute kan också skada lacken och andra delar då den konstant utsätts för väder och vind. Med ett bra garage att förvara bilen i så kan du förlänga bilens livslängd. På Olandsbyggarna har vi många års erfarenhet av att bygga garage i Knivsta och hjälper dig att få ett garage som är anpassat helt efter dina önskemål.

Om du funderar på att bygga ett nytt garage i Knivsta så har du lite olika alternativ att välja mellan. Ett garage kan nämligen användas till många fler saker än att bara förvara bilen i som t.ex förvaring, verkstad eller ett utrymme för hobbyer. Om du har ett bra planerat och välbyggt garage så kan det förbättra både värde och funktionalitet på fastigheten.

Behövs bygglov för ett garage i Knivsta?

När det gäller bygglov så kan reglerna variera beroende på vart du bor. Faktorer som höjd, storlek och garagets placering på tomten kan avgöra om du behöver ett bygglov eller inte. Därför är det alltid bäst att ringa till din kommun för att få information kring vilka regler som gäller för just ditt område samt höra vilka tillstånd som krävs för att bygga garage i Knivsta.

Vi jobbar med helhetskoncept och är med dig genom projektets alla stadier, från idé till färdigt garage. Vi ritar även upp och designar garaget helt utifrån dina önskemål samt hjälper dig att ansöka om bygglov om det skulle behövas.

Carport Knivsta

Precis som garaget så är en carport en väldigt praktisk konstruktion som skyddar din bil mot väder och vind och består vanligtvis av en takkonstruktion som stöds av pelare eller väggar. Om du ska installera en carport i Knivsta på ditt nya garage så bör du planera din carport beroende på hur många bilar eller saker du vill ha plats för.

Behövs bygglov för en carport i Knivsta?

För att veta om du behöver bygglov för din nya carport är det bäst att ringa till din kommun och fråga. De ger dig råd om vilka regler som gäller för just ditt område och om eventuella tillstånd som krävs då det kan variera beroende på vart du bor. Bland annat hur nära grannar och tomtgräns du får komma när du bygger.

Vi på Olandsbyggarna har jobbat i många år med att bygga och installera både garage och carport i Knivsta och hjälper dig gärna med ditt nya projekt. Kontakta oss så sätter vi igång!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Saknar du bygglovshandlingar?

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig ta fram ritningar och fylla i bygglovsansökan

bottom of page