top of page
IMG_8137.jpg

Tillbyggnad Alunda

Vi på Olandsbyggarna har genomfört många framgångsrika tillbyggnadsprojekt i Alunda och står redo att hjälpa dig! Vid behov av att utöka eller förbättra en befintlig byggnad för att skapa mer funktionalitet eller utrymme, är en tillbyggnad det optimala valet. Ibland kan man känna en önskan om förändring utan att nödvändigtvis vilja flytta. Då är det perfekt att överväga att lägga till en extra våning eller nya rum genom en tillbyggnad. Det är inte ovanligt att en väl utförd tillbyggnad kan öka värdet på din fastighet avsevärt. Det gör att en tillbyggnad inte bara är en förbättring av din nuvarande boendesituation, utan också en investering i framtiden.

Om du funderar på att göra en tillbyggnad i Alunda så är det viktigt att noggrant planera din budget innan du startar projektet. En tillbyggnad utgör oftast en betydande investering, och därför är det avgörande att ha en realistisk uppfattning om kostnaderna. Vi på Olandsbyggarna är här för att guida dig genom hela processen, från planering till färdigställande. Vi tar alltid hänsyn till dina visioner och din budget för att skapa en tillbyggnad i Alunda som passar just dina behov.

Bygglov? Det fixar vi

Innan man kan komma i gång med byggprojektet så är det viktigt att kolla upp om man behöver ansöka om bygglov eller inte. Det är inte alltid det behövs, men det kan vara striktare regler beroende på hur centralt man bor så det är alltid bäst att vara på den säkra sidan.
Reglerna för bygglov kan skilja sig markant från en kommun till en annan. Men oroa dig inte, när det kommer till den administrativa biten behöver du inte bekymra dig – vi tar hand om allt! Vi vägleder dig genom hela processen för att skaffa bygglov för din tillbyggnad i Alunda, så att du kan fokusera på andra viktiga saker.


Vi är mer än glada att komma ut till dig för ett platsbesök. Tillsammans kan vi gå igenom förutsättningarna och din vision för projektet.

Kontakta oss så berättar vi mer om tillbyggnader

Behöver du bygglov?

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig ta fram ritningar och fylla i bygglovsansökan

Vi kan även det tekniska

Är du osäker om det går att öppna ytterväggen eller flytta en innervägg? Kontakta oss!

bottom of page