top of page
IMG_8137.jpg

Tillbyggnad Gimo

Går du i tankarna att utvidga din fastighet? Kanske en ny våning, flera rum eller ett mysigt uterum? Vi på Olandsbyggarna hjälper dig gärna att förverkliga din vision med en tillbyggnad i Gimo. Det är vanligt att man gör en tillbyggnad om det känns som att något saknas i fastigheten men man inte är så sugen på att göra en flytt och allt som det innebär. Men det är vissa saker man behöver fundera över innan man börjar med ett sådant projekt. Bland det viktigaste man måste fundera över är vilken budget man kan tänka sig att lägga på projektet. Det kan nämligen vara en ganska stor investering beroende på vad det är du har i åtanke. 

 

Vi hjälper dig göra upp en tydlig plan helt utifrån dina önskemål och budget. Du ska trivas med din tillbyggnad i Gimo men kanske också vill att det ska vara en investering om du i framtiden skulle vilja sälja. Vi är mer än glada att komma ut till dig för ett platsbesök och ser vilka förutsättningar fastigheten har.​

Vi fixar bygglovet

Det är inte alltid man behöver ansöka om ett bygglov för en tillbyggnad. Men reglerna kan variera beroende på vart man bor. Oftast så är det olika bestämmelser i olika kommuner så det är alltid bra att kolla upp vad det är som gäller där man själv bor. Det är vanligare att det krävs ett bygglov om det är något som ska läggas till utanför själva fastigheten som t.ex ett förråd eller uterum.

 

Men du behöver inte tänka på detta. Vi på Olandsbyggarna har mycket erfarenhet angående bygglov i kommunen. Vi tar kontakt med kommunen för att se vad det är som gäller där just du bor då det varierar beroende på om detaljplan finns samt hur centralt du bor. Lämna pappersjobbet till oss, att bygga ska vara roligt! Tillsammans ser vi till att du får en tillbyggnad i Gimo som passar just dina behov!

 

Vi gör gärna ett kort besök hos dig där vi tillsammans kan gå igenom din vision och se vilka förutsättningar fastigheten har.

Kontakta oss så berättar vi mer om tillbyggnader

Behöver du bygglov?

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig ta fram ritningar och fylla i bygglovsansökan

Vi kan även det tekniska

Är du osäker om det går att öppna ytterväggen eller flytta en innervägg? Kontakta oss!

bottom of page