top of page
IMG_8137.jpg

Tillbyggnad Knivsta

Tillbyggnader är ett perfekt sätt att förbättra ditt hem genom att skapa extra utrymme eller ökad funktionalitet. De kan vara allt från en extra våning, ett nytt rum, en veranda eller en utökad entré med mera. Genom att investera i en tillbyggnad kan du förvandla ditt hem utan att behöva genomgå besväret med att flytta.

En tillbyggnad kan vara en stor investering så det är viktigt att ha en realistisk budget på plats från början.

 

Men det är inte alltid lätt att veta vad det skulle kunna kosta att genomföra vissa projekt. Vi är här för att hjälpa dig att planera och genomföra din tillbyggnad i Knivsta på ett effektivt sätt utifrån den budget du har att röra dig med. Det är värt att notera att en tillbyggnad även kan öka värdet på din fastighet om du någonsin skulle välja att sälja huset.

Tillbyggnad och bygglov

Innan man kan påbörja bygget av din tillbyggnad i Knivsta så är det viktigt att se om projektet kräver att man ansöker om bygglov. Om det behövs bygglov eller inte för din tillbyggnad beror på plats och typen av tillbyggnad du planerar. Regelverk kan variera beroende på om du bor i stadskärnan eller på en lantlig fastighet, och det kan även variera mellan olika kommuner.
 

Kommunala bestämmelser kan reglera höjden på tillbyggnaden, storleken i förhållande till tomten och avståndet till grannar och gatan. Om du känner dig osäker så boka gärna in oss för ett platsbesök så åker vi ut till dig för att tillsammans gå igenom områdets förutsättningar och de funktioner du önskar inkludera i din tillbyggnad i Knivsta.

Kontakta oss så berättar vi mer om tillbyggnader

Behöver du bygglov?

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig ta fram ritningar och fylla i bygglovsansökan

Vi kan även det tekniska

Är du osäker om det går att öppna ytterväggen eller flytta en innervägg? Kontakta oss!

bottom of page