top of page
IMG_8137.jpg

Tillbyggnad Sigtuna

Älskar du Sigtuna och det underbara läget där du bor? Känner du att det finns något som saknas i ditt hem? Ett uterum, en ny våning eller kanske något annat som kan göra din vardag ännu mer bekväm och funktionell? På Olandsbyggarna kan vi hjälpa dig att förverkliga dina drömmar genom en skräddarsydd tillbyggnad. Vi gör det möjligt för dig att göra önskade förändringar utan att behöva överväga en flytt. Det första steget när du överväger en tillbyggnad i Sigtuna är att noggrant fundera över din budget för projektet. Material och arbetskraft är avgörande faktorer, så det är viktigt att ha en klar bild av dina ekonomiska möjligheter. Vi förstår att det kan vara svårt att exakt bedöma kostnaden för en tillbyggnad. Med vår långa erfarenhet och djupa kunskap om marknaden är vi här för att hjälpa dig genom hela planeringsprocessen. Vi lyssnar till dina behov, utgår från din budget och vision, och tillsammans skapar vi en realistisk plan för att förverkliga dina idéer. 

En tillbyggnad är inte bara en förbättring av din nuvarande boendesituation – den kan också ses som en långsiktig investering. Genom att öka fastighetens värde, vilket är vanligt vid välgjorda tillbyggnader, skapar du en möjlighet till ökad avkastning om du skulle välja att sälja din fastighet i framtiden. Vi är med dig genom hela processen, från planering till färdig tillbyggnad i Sigtuna. 
 

Vi hjälper dig med bygglov till projektet

Det första steget innan man börjar med bygget är att kolla upp om man behöver ansöka om bygglov. Då regler varierar ganska mycket från kommun till kommun så är det viktigt att dubbelkolla vad det är som gäller just där man bor. Hur centralt man bor brukar också vara en faktor.
 

Men det här är inget som du behöver tänka på utan vi hjälper dig genom hela processen att kolla om det behövs ett bygglov och även att göra en ansökan. När det är avklarat så kan vi äntligen komma igång att förverkliga din vision med en ny tillbyggnad i Sigtuna. 

För att få en bild av din vision så kommer vi gärna ut på ett platsbesök där vi tillsammans kan gå igenom vad fastigheten har för förutsättningar samt vad du har för tankar.

Kontakta oss så berättar vi mer om tillbyggnader

Behöver du bygglov?

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig ta fram ritningar och fylla i bygglovsansökan

Vi kan även det tekniska

Är du osäker om det går att öppna ytterväggen eller flytta en innervägg? Kontakta oss!

bottom of page