top of page
IMG_8137.jpg

Tillbyggnad Uppsala

Vad innebär en tillbyggnad? Det är när man utvidgar en befintlig byggnad för att skapa mer utrymme eller funktionalitet. En tillbyggnad kan vara många olika saker som t.ex nya rum, en extra våning, utökad entré eller kanske en veranda. Ibland kan det kännas som att man saknar något i hemmet, men istället för att göra en krånglig flytt så kan man istället lägga till detta genom en tillbyggnad. Om om du går i tankarna på att göra en tillbyggnad i Uppsala så är det viktigt att tänka på budgeten. Det kan vara en stor investering att göra en tillbyggnad så se över dina möjligheter och se till att ha en realistisk budget.

Men vi förstår helt och hållet att det inte alltid är lätt att veta vad som är möjligt i förhållande till sin vision och plånbok. Vi hjälper dig därför att planera din tillbyggnad i Uppsala utifrån din budget och vision. Om du sedan längre fram skulle bestämma dig för att sälja huset så är det vanligt att en tillbyggnad ökar värdet på fastigheten, så man kan även se det som en långsiktig investering.

Vi hjälper dig med eventuellt bygglov

Det är inte alltid det behövs ett bygglov, men beroende på vart man bor och vilket typ av tillbyggnad som ska göras så kan det behövas ett bygglov. Det brukar oftast vara striktare regler beroende på hur pass centralt man bor.

Olika kommuner brukar oftast kunna ha olika regler för bygglov. Kommunens bestämmelser kan reglera allt från höjden till storleken på tillbyggnaden. Men oroa dig inte. Vi hjälper dig genom hela processen att skaffa bygglov för din tillbyggnad i Uppsala så att du kan lägga tid och energi på annat.

Boka gärna in oss för ett platsbesök så går vi tillsammans igenom förutsättningarna samt din vision.

Kontakta oss så berättar vi mer om tillbyggnader

Behöver du bygglov?

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig ta fram ritningar och fylla i bygglovsansökan

Vi kan även det tekniska

Är du osäker om det går att öppna ytterväggen eller flytta en innervägg? Kontakta oss!

bottom of page